Fujifilm workshop a Digitális Fotó Magazinnal

2019-03-12 13:30
A Fujifilm Magyarország és a Digitális Fotó Magazin workshopot tart, amelyen műtermi és szabadtéri körülmények között is kipróbálhatók a legújabb Fujifilm kamerák.
A Fujifilm Magyarország és a Digitális Fotó Magazin workshopot tart, amelyen műtermi és szabadtéri körülmények között is kipróbálhatók a legújabb Fujifilm kamerák.

Figyelem! Új helyszínen!

Időpont: 2019. március 29. 14-től 17 óráig
Helyszín: Budapest 1052 Kígyó utca 4-6. 1. emelet, fotóműteremProgram:
-Rövid ismertetés a Fujifilm X és GFX kameráiról
-Fotóséta a belvárosban, utcai és épületfotózás
-Műtermi modell- és tárgyfotózás
-Fujifilm kamerák és objektívek kipróbálása: GFX-50R, GFX-50S, X-T3, X-H1 és még sok más

Az eseményen készített legjobb képek megjelennek a Digitális Fotó Magazinban.

A workshop ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráció: info@fotomagazin.hu, 225-2390.
Kérjük, hogy saját SD-kártyáját hozza magával, hogy haza tudja vinni a workshopon készített képeit.

A regisztráció során adatai megadásával kifejezetten és önként hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatait (név, lakcím, e-mail, telefonszám) a Kiadó (MediaCity Magyarország Kft.) előfizetéssel összefüggő kapcsolattartás, valamint előfizetői/megrendelői ajánlatokkal összefüggő egyéb célból kezelje, és adatbázisában tárolja. Kifejezetten hozzájárul továbbá ahhoz is, hogy a Kiadó felhasználja megadott adatait abból a célból, hogy a MediaCity Magyarország Kft. (1053 Bb., Kecskeméti u. 5.) mindenkori ajánlataival, promóciókkal kapcsolatban közvetlen reklámüzeneteket küldjön az Ön által megadott elérhetőségeire e-mailben, telefonon vagy postai úton. A személyes adatok feldolgozását a MediaCity Magyarország Kft., mint Kiadó végzi. Az adatszolgáltatás önkéntes, adatai helyesbítését, törlését, illetve a direkt marketing célú adatkezeléshez adott hozzájárulás visszavonását bármikor indokolás és korlátozás nélkül ingyenesen kérheti a Kiadó elérhetőségein (levelezési cím: 1053 Bp., Kecskeméti u. 5.; e-mail cím: elofizetes@mediacity.hu). A Kiadó kötelezettséget vállal arra, hogy személyes adatait mindenkor bizalmasan és a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően kezeli. Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-53718/2012.