tipa


A Digitális Fotó Magazin a
TIPA magyarországi tagja.
www.tipa.com

keresés

BEJELENTKEZÉS

Felhasználó név:
Jelszó:

Hirdetés

FACEBOOK


Vancsó Zoltán: Kiállítás az Álomvölgy fotófilm eredeti képeiből

Létrehozva: 2014.01.16  16:00   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés
Amit eddig nem láthattál eredetiben - Kiállítás az Álomvölgy fotófilm eredeti képeiből
Nagyszerűen indul számomra 2014, már az év elején megvalósul egy régi tervem: tárlat nyílik az Álomvölgy-sorozat képeiből. Végre egy kiállítóteremben is bemutathatom az első egész estés magyar fotófilm „főszereplőit", amelyek eredetileg hagyományos fotográfiák.

2010 óta készítem az újabb és újabb „bemozdulós" felvételeket, s úgy érzem, azóta életem eddigi legkimeríthetetlenebb, egyben legkiszámíthatatlanabb témájává vált az erdők misztikus világa. Ez a sorozatom a korábbi - többnyire fekete-fehér - képeimmel ellentétben, elsősorban nem az intellektust szólítja meg, hanem megfoghatatlan, ismeretlen tájakra invitál bennünket. Láthatóvá és érezhetővé tenni a láthatatlant - ezt tartom eddigi legizgalmasabb fotós projektemnek. Az Álomvölgy hatására sok minden megváltozott az életemben, kíváncsian várom, bennetek milyen érzéseket fog kelteni.

A sorozat fontosabb képeit bemutató kiállítás 2014. január 15-étől tekinthető meg a Belváros szívében, a FUGA Budapesti Építészeti Központban. Nagy öröm ez számomra, és remélem, sokatokkal megoszthatom majd ezt a négy éve tartó csodát! Külön köszönöm, ha eljuttatjátok a hírt azoknak az ismerőseiteknek és barátaitoknak, akik szívesen látogatnának el egy szokatlan fotókiállításra.

Vancsó ZoltánA kiállítás megtekinthető a FUGA építészeti központban február 9-ig.


Hozzászólások

Nincs hozzászólás