tipa


A Digitális Fotó Magazin a
TIPA magyarországi tagja.
www.tipa.com

keresés

BEJELENTKEZÉS

Felhasználó név:
Jelszó:

Hirdetés

FACEBOOK


Sony World Photography Awards

Létrehozva: 2014.12.16  14:07   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés
A fotósoknak már csak alig egy hónapja maradt, hogy jelentkezzenek a Sony World Photography Awards versenyre. A World Photography (WPO) bejelentette a professzionális kategória idei zsűrijét.
A 2015-ös zsűri tagjai

A professzionális versenyben az idei zsűri tagjai: Joanna Milter, helyettes képszerkesztő, New York Times Magazine (USA), Matthew Leifheit, képszerkesztő, VICE Magazine (USA), Enrica Viganó, kurátor és író (Olaszország), Xingxin Guo, a Xinhua News Agency új média részlegéhez tartozó fotócenter vezérigazgatója és a CICPHOTO (Kína) főszerkesztője, Oliver Schmitt, képszerkesztő, Spiegel Online (Németország), Maria Pieri, szerkesztő igazgató, National Geographic Traveller (Nagy-Britannia), és Sasha Erwitt, képszerkesztő, (USA).

Jelentkezési határidők

A Nyílt és az Ifjúsági kategória versenyzői 2015. január 5-ig jelentkezhetnek a 2015-ös Sony World Photography Awards versenyre. Ezt követően január 8-án zárul a professzionális versenyre történő jelentkezés. Mindegyik versenyre ingyenesen lehet nevezni a www.worldphoto.org honlapon.

Mint a világ egyik vezető fotós díjátadó programja, a Sony World Photography Awards a legjobb kortárs alkotásokat vonultatja fel számos kategóriában- a tájképektől kezdve a társadalmi problémákat bemutató művekig számos témakörben lehet pályázni. A Sony World Photography Awards nemzetközi megjelenést, elismertséget és lehetőséget ad a nyertes és a döntőbe jutott fotográfusok számára is.

A 2015-ös Awards-on professzionális és lelkes fotósok fognak versenyezni 25 kategóriában pénznyereményekért és a Sony legújabb digitális képalkotó termékéért. Egy fotográfust a L'Iris d'Or / Sony World Photography Awards Az év fényképésze címmel fog kitüntetni a rangos Sony World Photography Awards díjátadó ünnepségen 2015. április 24-én Londonban. Az összes nyertes és a döntős képeiből kiállítás nyílik a Sony World Photography Awards keretein belül Londonban a Somerset House-ban. A tárlat 2015. április 24-től május 10-ig lesz látogatható. Ezen kívül a nyertes és a döntős művek megjelennek a Sony World Photography Awards könyv 2015-ös kiadásában.

A Sony World Photography Awards versenyről további információ a www.worldphoto.org honlapon olvasható.Hozzászólások

Nincs hozzászólás