tipa


A Digitális Fotó Magazin a
TIPA magyarországi tagja.
www.tipa.com

keresés

BEJELENTKEZÉS

Felhasználó név:
Jelszó:

Hirdetés

FACEBOOK


Samsung Galaxy K zoom

Létrehozva: 2014.05.05  14:53   frissítve: 2014.05.05 15:01
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés
A Galaxy K zoom a Samsung legújabb, zoomobjektíves fényképezőgéppel kombinált okostelefonja


Kattintson a képre, galéria nyílik
A Samsung Electronics bemutatta legújabb, fotózásra specializált okostelefonját, a Samsung Galaxy K zoomot, amely a modern digitális fényképezőgépek technológiáját ötvözi a Samsung Galaxy élményével. Az új készülékkel a felhasználók egyszerűen és mégis profi képeket készíthetnek, ráadásul használata is szórakoztató.
Fényképezésre specializált okostelefonként a Galaxy K zoom egy fejlett digitális fényképezőgép-rendszert tartalmaz, amelyet úgy terveztek, hogy egy professzionális fényképezőgép funkcióit és beállításait kínálja, biztosítva, hogy a fontos pillanatokat soha ne szalasszuk el, hanem élethűen örökíthessük meg. A Galaxy K zoom visszahúzódó lencsetechnológiával készült, 10x-es optikai zoommal felvértezve, mindez egy kimondottan keskeny és elegáns készülékházban. Az éles és részletgazdag képekért a 20,7 megapixeles BSI CMOS szenzor felel, amely gyenge fényviszonyok mellett is remekül teljesít, optikai képstabilizátora (OIS) pedig csökkenti a kézremegés okozta elmosódást a képeken. A készülék xenon vakuja a LED-eknél erősebb fényt biztosít, és ezzel a természetes hatással javítja a fényképek minőségét.
Az új készülék rendelkezik a legfejlettebb élességállítási funkciókkal is, a fázis-, és kontraszt detektoroknak köszönhetően. Az új AF -rendszer gyorsabb és pontosabb automatikus élességállítást kínál. a legújabb generációs Pro Suggest (professzionális) mód 5 optimalizált szűrőbeállítást kínál, A Selfie Alarm megkönnyíti a felhasználók számára rendkívül elterjedt selfie-k készítését, a tárgykövetéssel pedig a mozgó tárgyakról is tiszta, éles képek készülhetnek. Az összes funkciót egy egyszerű felhasználói felületen érhetik el a felhasználók, így minden szituációban könnyedén fotózhatnak, vagy készíthetnek videofelvételt (Full HD) is.
A kompakt, könnyedén hordozható Galaxy K zoom ergonomikus markolattal, és letisztult, elegáns formájával könnyen és kényelmesen simul a felhasználók kezébe. Minden olyan funkcióval rendelkezik, amelyeket a felhasználók egy csúcskategóriás Galaxy okostelefontól elvárnak.

www.samsungpartner.huHozzászólások

Nincs hozzászólás