tipa


A Digitális Fotó Magazin a
TIPA magyarországi tagja.
www.tipa.com

keresés

BEJELENTKEZÉS

Felhasználó név:
Jelszó:

Hirdetés

FACEBOOK


Robert Capa / A játékos - Kiállítást záró hétvége

Létrehozva: 2014.01.24  15:23   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés
A kiállítást záró hétvégén, 2014. január 25-26-án, a Magyar Nemzeti Múzeum különleges és ingyenes programokkal, valamint meghosszabbított nyitva tartással várja az érdeklődőket.
Kiállítást záró hétvége, 2014. január 25-26., Magyar Nemzeti Múzeum

Az elmúlt négy hónapban több tízezren voltak kíváncsiak a Magyar Nemzeti Múzeum Robert Capa, a méltán világhírű és legendás életű fotóművész születésének századik évfordulója alkalmából rendezett kiállítására. A Robert Capa / A játékos című tárlat 2014. január 26-án, vasárnap este 20:00 órakor bezár. Eljött hát az utolsó lehetőség, hogy értelmező és izgalmas képet kaphassunk arról, mi minden volt Robert Capa egy személyben: fotóriporter, haditudósító, emigráns világpolgár vagy szenvedélyes sármőr.

A kiállítást záró hétvégén, 2014. január 25-26-án, a Magyar Nemzeti Múzeum különleges és ingyenes programokkal, valamint meghosszabbított nyitva tartással várja az érdeklődőket. A tárlat szombaton és vasárnap is este 20:00 óráig lesz látogatható.


Január 25-én, szombaton délután 16:00 órakor dr. Fisli Éva, a kiállítás kurátora különleges tárlatvezetéssel mutatja be minden érdeklődőnek Capa elképesztően izgalmas világát. Vasárnap, január 26-án 16:00 órától pedig mindkét kurátor, Dr. Lengyel Beatrix és Dr. Fisli Éva állnak elébe, hogy megválaszolják a látogatók legfurcsább, legkülönlegesebb kérdéseit is. Érdemes lesz kíváncsinak lenni! A Kérdezd meg a kurátort! című programot 18:00 órakor a Freedom Café nevű improvizatív zenét játszó formáció koncertje követi, mielőtt a tárlat 20:00 órakor végleg bezárja kapuit.

www.hnm.huHozzászólások

Nincs hozzászólás