tipa


A Digitális Fotó Magazin a
TIPA magyarországi tagja.
www.tipa.com

keresés

BEJELENTKEZÉS

Felhasználó név:
Jelszó:

Hirdetés

FACEBOOK


Panasonic GH4 4K videóval

Létrehozva: 2014.02.08  13:32   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés
A Panasonic új csúcskamerája 4096×2160 pixeles felbontásban is képes videórögzítésre. A Panasonic hivatalos reklámfilmjáben Máté Bence, a világhírű magyar természetfotós próbálja ki az újdonságot.
Sajtóbejelentés:

Panasonic LUMIX GH4 - lenyűgöző képminőség, káprázatos 4K videók

A Panasonic új készülékével 4K videók is készíthetők - út közben, a szabadban, extrém körülmények között is. A LUMIX GH4 a ma elérhető legjobb választás a cserélhető objektíves tükör nélküli fényképezőgépek piacán, amely új határokat nyit a professzionális fotózás és filmezés számára.

Wiesbaden, Németország (2014. február 7.) - A Panasonic ma megkezdi a LUMIX DMC-GH4 fényképezőgépek értékesítését. Az új készülék ma az egyik legkorszerűbb cserélhető objektíves tükör nélküli (DSLM) fényképezőgép a piacon, amely számos műszaki újdonsággal szolgál - így például 4K filmfelvételi móddal (!) - , így maximálisan képes megfelelni a professzionális felhasználók igényeinek is.


Kompakt, könnyű, bírja a gyűrődést - a LUMIX DMC-GH4 ideális választás az olyan profi fotósok számára, akik gyakran dolgoznak külső helyszínen, a szabadban. Az újonnan kifejlesztett képszenzor, a Mikro Négyharmados objektívek széles választéka és a 4K minőségű filmfelvételi mód új lehetőségeket kínál azoknak, akik a fényképezés mellett profi és kreatív filmeket is szeretnének készíteni.

A készülék 16,05 megapixeles Live MOS szenzorral és Venus képfeldolgozó motorral, továbbá a korábbi modelleknél gyorsabb és pontosabb autofókusz rendszerrel rendelkezik. A formatervezés a klasszikus dizájnt követi. A strapabíró és kézhez álló készülék ráadásul időjárás-álló (csepp- és porálló), így ideális választás azoknak, akik extrém körülmények között is profi fotókat és videókat szeretnének készíteni.Hozzászólások

Nincs hozzászólás