tipa


A Digitális Fotó Magazin a
TIPA magyarországi tagja.
www.tipa.com

keresés

BEJELENTKEZÉS

Felhasználó név:
Jelszó:

Hirdetés

FACEBOOK


Mindent kipróbálhatsz a Tripont Nyári Fotófesztiválon!

Létrehozva: 2018.05.23  08:47   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés
Itt egy helyen kézbe veheted és kipróbálhatod a különböző gyártók újdonságait, emellett számos érdekes előadáson vehetsz részt. A fényképezőgépeket, objektíveket és a különféle stúdiótechnikai felszereléseket modellfotózás keretein belül is tesztelheted.


Ha szeretnéd igazán jól indítani a nyarat, gyere el a Tripont Nyári Fotófesztiválra, ahol két nap csak a fotózásról szól majd! Itt egy helyen kézbe veheted és kipróbálhatod a különböző gyártók újdonságait, emellett számos érdekes előadáson vehetsz részt. A fényképezőgépeket, objektíveket és a különféle stúdiótechnikai felszereléseket modellfotózás keretein belül is tesztelheted.

Velük biztosan találkozhatsz a Tripont Nyári Fotófesztiválon:
Nikon, Canon, Vanguard, Peak Design , Phase One, Hasselblad, Fujifilm, Olympus, Sony, Tamron, Sigma, Profoto, Hensel, DJI, Seconik, Nanguang, Tetther Tools, Lensbaby

A kétnapos rendezvénynek az NDustrial Studios ad otthont, ami 450 négyzetméteren 5 különböző hangulatú és berendezésű terével (vintage, barokk, skandináv, mid-century modern és antik eklektika) teszi izgalmasabbá a tesztelést.

A kétnapos rendezvényre a belépő ára online elővételben: 6000 Ft
Időpont: 2018. június 16-17.
Helyszín: NDustrial Studios (1117 Budapest, Galvani utca 6.)

További információ, regisztráció: http://www.tripont.hu/esemenyek?hirfolyam_id=174


Hozzászólások

Nincs hozzászólás