tipa


A Digitális Fotó Magazin a
TIPA magyarországi tagja.
www.tipa.com

keresés

BEJELENTKEZÉS

Felhasználó név:
Jelszó:

Hirdetés

FACEBOOK


Megjelent a Digitális Fotó Magazin márciusi száma

Létrehozva: 2014.02.19  10:09   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés
Hajmaszk egy perc alatt, ProShow Gold, Szenzortisztítás otthon, Világítás LED-ekkel, Fotózás lágy fényben, Fényképek digitális ecsettel. Tesztek: Nikon D3300, Olympus Stylus 1, Nikon Df, Pentax FA 77 mm f/1,8 Limited és DA 35 mm f/2,4 AL, Petzval-objektív, Nokia Lumia 1520.
További érdekes témák a márciusi Digitális Fotó Magazinban:

Fényképezőgépek
Ebben a hónapban a Nikon D3300-at, a cég 24 megapixeles belépőszintű tükörreflexesét, az Olympus stílusos Stylus 1 kompaktját és a Nikon Df-et teszteltük.

Objektívek
A Pentax FA 77 mm f/1,8 Limited és DA 35 mm f/2,4 AL objektívjei mellett kipróbáltuk a több, mint 175 éves konstrukción alapuló, de mai gyártású Petzval-objektívet.

Világítás LED-ekkel
Márciusi lapszámunkban két cikk is foglalkozik a LED fényforrások fotográfiai célú használatával. Az egyikben azt mutatjuk be, hogy olcsó LED-zseblámpák segítségével hogyan lehet hatásos képeket készíteni, a másikban pedig egy LED-keret építéséhez adunk tanácsot, amellyel közel árnyékmentes világítás hozható létre.

Vége az Alpha A bajonettnek?
A teljes képkockás Sony Alpha 7 és 7R a kisebb, az APS-C-szenzorméretű NEX-sorozat E jelű objektívcsatlakozóját kapta. Akkor vajon mi lesz a sorsa a számtalan A bajonettes Minolta, Konica Minolta, Sony és Zeiss objektívnek? Cikkünkben áttekintjük az A bajonett múltját és jövőjét.

Fotózás lágy fényben
Felhős, ködös, esős idő esetén sokan ki sem mozdulnak otthonról, pedig érdemes ilyenkor is fotózni menni, ugyanis a szomorkás időben különleges egyedi hangulatú képek születhetnek. Cikkünkben a lágy és a szórt fényben való fotózáshoz adunk hasznos tanácsokat.

Részletes tartalom itt!

Előfizetés


Cimkék:

dfm

Hozzászólások

Nincs hozzászólás