tipa


A Digitális Fotó Magazin a
TIPA magyarországi tagja.
www.tipa.com

keresés

BEJELENTKEZÉS

Felhasználó név:
Jelszó:

Hirdetés

FACEBOOK


Megjelent a Digitális Fotó május-júniusi száma

Létrehozva: 2014.04.30  15:02   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés
Fényképezőgép és objektívtesztek, hasznos Photoshop-tippek, fotós trükkök, olvasói képek értékelése, TIPA-díjak, mobilteszt és még sok érdekesség.
Ízelítő a Digitális Fotó Magazin 2014. május-júniusi számából

TIPA-díjak 2014
A Digitális Fotó Magazin főszerkesztője is szavazott 2014 legjobb termékeire a szaklapokat tömörítő nemzetközi szervezetben. A lapból megtudhatja, hogy melyek az év legjobb fényképezőgépei, objektívjei és tartozékai.

10+1 hatásos Photoshop trükk
Szeretné gyorsabban és hatékonyabban használni a Photoshopot? 11 frappáns trükköt mutatunk, amelyek garantáltan felgyorsítják a munkát a népszerű képszerkesztőprogramban.

Teszt: Nikon D4s
A Nikon csúcskategóriás fényképezőgépe mellett kipróbáltuk az 50-szeres optikai zoommal épített Olympus SP100EE-t és az APS-C szenzoros, cserélhető objektíves Samsung NX30-at is.

Objektív és vakutesztek
Ebben a hónapban két makróobjektívet (Samsung 60 mm f/2,8 és Tamron 90 mm f/2,8) egy nagy fényerejű telezoomot (Sigma 50-150 f/2,8) és két dönthető és forgatható fejű vakut próbáltunk ki: Samsung SEF580A és Nissin i40. Szerkesztőségünkben járt az első magyar fejlesztésű különleges állványfej, az Uniqball is.

360 fokos panorámák
Szeretne ön is teljes 360 fokos panorámát készíteni, amely a számítógép képernyőjén szabadon forgatható és nagyítható? Cikkünkből megtudhatja, hogyan kell!

Részletes tartalom itt!


Cimkék:

dfm

Hozzászólások

Nincs hozzászólás