tipa


A Digitális Fotó Magazin a
TIPA magyarországi tagja.
www.tipa.com

keresés

BEJELENTKEZÉS

Felhasználó név:
Jelszó:

Hirdetés

FACEBOOK


Megjelent a Digitális Fotó Magazin legfrisebb száma

Létrehozva: 2016.01.07  21:48   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés
Temérdek objektívteszt, Sony A7 MkII és Canon EOS 760D teszt, csodás táncfotók, minden amit tudni akartál az akkukról és az elemekről, tükröződő vízfelszín Photoshoppal és még sok más érdekesség a januál-februári Digitális Fotó Magazinban!
A hónap témája: az objektívek

Ebben a hónapban nem kevesebb, mint nyolc objektívtesztet készítettünk, hogy segítsünk azoknak a fotósoknak, akik többször vásárolnak objektívet, mint gépvázat. Többek között a Nikon AF-S 200-500 mm f/5,6E ED VR, a Nikon AF-S 24 mm f/1,8G ED, a Fujinon XF 23 mm f/1,4 R, és a Zeiss Distagon T* FE 35 mm F/1,4 ZA járt a tesztlaborunkban és kipróbáltuk a Tamron két új SP szériás fixét is. Korábbi objektívtesztjeinkből is készítettünk összefoglalókat.

Teszt: Sony Alpha A7R Mark II és mások

Kipróbáltuk a jelen idő szerinti legnagyobb felbontású, legjobb képminőséget adó full-frame tükör nélküli kamerát, a Sony A7R Mark II-t. A hagyományos tükörreflexesek kedvelői a Canon EOS 760D tesztjét, a kicsi, de okos gépre vágyók pedig a Canon Powershot G5X tesztjét olvashatják a lapban.

Lois Greenfield csodás táncfotói

„Küldetésem a tökéletes pillanatok megtalálása" - mondja Lois Greenfield, akinek csodás munkái immár második alkalommal szerepelnek magazinunkban. A táncfotók mellett az amerikai nagyipar pusztuló emlékei is láthatók ebben a hónapban, Joseph Romeo ugyanis különleges fotográfiai igényességgel és egyedi képi világgal mutatja be az emberi jelenlét málladozó nyomait. Extraként a 2015 legjobb hírfotóiból is válogatást közlünk.

Mindent az akkukról és az elemekről

A mobiltelefonok, táblagépek, digitális fényképezőgépek robbanásszerű elterjedésével a nagyon sokan kezdtek akkumulátorokat használni. Ezzel nemcsak a környezetszennyezés jár együtt, hanem a rengeteg tévhit, városi legenda, vudu varázslat is, amely az akkukkal és elemekkel kapcsolatban kering. Cikkünkben mind eloszlatjuk ezeket!

Vízfelszín és tükröződés Photoshoppal

Ehavi cikkünkben olyan megoldást mutatunk valósághű, hullámzó vízfelszín és tükröződés létrehozására, amelyben az intelligens szűrőknek köszönhetően utólag is szerkeszthetők maradnak a képelemek és hatások, így lehetővé válik az egyes módosító effektusok finomhangolása.

És még sok más érdekesség!

A lapszám teljes tartalmahozz katt ide!


Cimkék:

dfm

Hozzászólások

Nincs hozzászólás