tipa


A Digitális Fotó Magazin a
TIPA magyarországi tagja.
www.tipa.com

keresés

BEJELENTKEZÉS

Felhasználó név:
Jelszó:

Hirdetés

FACEBOOK


Megjelent a Digitális Fotó Magazin különszáma!

Létrehozva: 2019.06.13  09:58   
1
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés
Készítsen jobb képeket! A Digitális Fotó Extra megtanít komponálni! A keresőn át nézve a világot folyamatosan formákat, motívumokat, képelemeket helyezünk el és mozgatunk a képmezőben, levágjuk őket, vagy mégis behozzuk a kompozícióba, addig, amíg minden a helyére nem kerül.
Ehhez adunk segítséget! Legyen színes vagy fekete-fehér, tárgy, természet vagy csak egy emlékkép egy utazásról, lehet úgy csinálni, hogy az eredmény érdekes és szép legyen. 98 oldalon 19 részben adunk tanácsokat és tippeket a hatásos kompozíciókhoz!

A Digitális Fotó Extra csak digitális formában vásárolható meg a https://digitalstand.hu/digifotoextra oldalon.
Ára: 980 Ft!
Hozzászólások

Vilmos - 2019.06.21 15:07:31

Tisztelt Digitális Fotó Magazin, Megvásároltam az extra kiadást, de nagyot csalódtam benne. Nem lehet letölteni és normálisan egy PDF olvasóval olvasni nézegetni, csak a digitalstand oldalán a fapados lassú nézegetővel. Egy ilyen jellegű újság esetében szerintem ez nagyon hátrányos dolog. Én előfizető vagyok a normál Digitális Fotó Magazinra elektronikus formátumban az a verzió sokkal jobban kezelhető. Ezt az Extra kiadást mért kellett ezzel elrontani? üdvözlettel: Cziráki Vilmos