tipa


A Digitális Fotó Magazin a
TIPA magyarországi tagja.
www.tipa.com

keresés

BEJELENTKEZÉS

Felhasználó név:
Jelszó:

Hirdetés

FACEBOOK


Megjelent a DFM január-februári száma

Létrehozva: 2016.12.20  10:08   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés
Retró fotóeljárások, trendelemző, analóg papírkép digitálisan, ezüstös Photoshop-trükkök, Olympus OM-D E-M1 Mark II teszt és még sok érdekes téma a Digitális Fotó Magazin január-februári számában.
A tartalomból


Retró fotótechnikák: A hónap témája a retró fotótechnika. Klösz György csodás felvételei a századfordulóról, és archaikus fotóeljárások napjainkban. Bemutatunk egy különleges módszert is, amellyel akár otthon is kémiai papírképet lehet készíteni digitális képállományból.

Teszt: Olympus OM-D E-M1 Mark II: Kipróbáltuk az Olympus profi gépvázát, amelyben már az új, 20 megapixeles szenzor dolgozik számtalan ügyes kiegészítő funkció segítségével. Teszteltük az eddigi legokosabb Canon EOS-M kamerát, az M5-öt és a talán egyetlen ma is kapható analóg, rögtönképet adó fényképezőgépet, a Fujifilm Instaxot.

Objektívtesztek: Egy EOS-M alapzoomot és makrót is teszteltünk, továbbá kipróbáltuk az Olympus 12-100 mm-es f/4-es profi ultrazoomját, amely új standardot állított fel a nagy átfogású utazóobjektívek között.

Nikon SB-5000: A Nikon az idén megújította vakuzási rendszerét, így tesztünkben nem csak az új csúcsvakut, az SB-5000-et, hanem a rádiós vakuzási rendszert is részletesen körbejártunk.

Syrp Genie kameramozgatók: Látványos time lapse videók, kör- és gömbpanorámák, lágy videós kameramozgások. Ezeket tudja a Syrp mozgatórendszere, amelyet ebben a hónapban próbáltunk ki.

Részletes tartalom itt!Hozzászólások

Nincs hozzászólás