tipa


A Digitális Fotó Magazin a
TIPA magyarországi tagja.
www.tipa.com

keresés

BEJELENTKEZÉS

Felhasználó név:
Jelszó:

Hirdetés

FACEBOOK


Koncertfotó pályázatot hirdet a Szerencsejáték Zrt és az A38 Hajó!

Létrehozva: 2014.04.08  10:20   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés
A negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Talentométeren a Szervezők idén a legjobb zenészek és ifjú borászok mellett az ország legtehetségesebb koncertfotósait is keresik. A pályamunkák feltöltésének határideje 2014. május 20.
Koncertek, fiatal tehetségek, zene és bor. Biztosan a legjobb összeállítás egy emlékzetes estéhez, melynek pillanatait érdemes megörökíteni. A tánctéren és a színpadon tevékenykedő fotósoknak tehát fontos szerepük van egy abban, hogy egy koncerten megszerzett élményeink felidézhetővé, teljessé váljanak. A folyamatos élő televíziós adásokat és fotós tartalmakat gyártó A38 Hajó csapata tisztában van az esemény megörökítésének fontosságával. Így született a döntés, hogy idén koncertfotó pályázatot is kapcsoljanak az ország legátfogóbb tehetségkutató versenyéhez, a Talentométerhez.

Ahogyan a másik két "talentós" versenyszámban, úgy a fotópályázat ágában is szakmai zsűri bírálja el a beérkezett pályamunkákat. A bírák asztalánál többek között helyet foglal a Magyar Fotógráfusok Házának egyik alapítója, Bánkuti András és az A38 Hajó hivatalos fotósa, Somay Márk. A nyertes kép kiválasztásában azonban csak részleges szerepe van a művész uraknak, mivel a verseny weboldalán (fotopalyazat.talentometer.hu) a közönség is szavazhat a legjobb fotókra.A legjobb koncertfelvételek viadala értékes díjakért folyik. A legjobb 25 pályamunkát az A38 Kiállítótérben rendezett kiállításon mutatják be június 6. és 9. között. A győztes fotó készítője - a Sziget Kft. felajánlásából - 2014-ben a Volt és a Balaton Sound fesztiválokon hivatalos fotós bérlettel vehet részt. Így lehetősége nyílik a legnagyobb világsztárokat fotózni, testközelből. A fődíj kiegészítéseképp egy 1 éves Digitális Fotó Magazin előfizetéssel lesz gazdagabb a legjobb kép tulajdonosa - a verseny szakmai partnerének jóvoltából. A második és harmadik helyezettek további fotós passokkal térhetnek majd haza, míg a közönségdíjas Somay Márkkal tölthet egy egész napos fotós workshopot.

A lehetőség tehát minden fotós számára adott. Nem kell mást tenni, mint 2014. május 20-ig jelentkezni, és 5 db nagyfelbontású koncertfotót feltölteni a fotopalyazat.talentometer.hu oldalra. A végeredmény kihirdetésére, ünnepélyes keretek között június 8-án az A38 Kiállítótérben kerül sor, a győztes fotók kiállításának megnyitóján.Hozzászólások

Nincs hozzászólás