tipa


A Digitális Fotó Magazin a
TIPA magyarországi tagja.
www.tipa.com

keresés

BEJELENTKEZÉS

Felhasználó név:
Jelszó:

Hirdetés

FACEBOOK


Kiosztották a Nikon 24/7 fotópályázat díjait

Létrehozva: 2013.12.13  09:01   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés
A Nikon 2013-ban ismét megrendezte 24/7 fotópályázatát, melynek díjátadó rendezvényére 2013.12.11-én este a Toldi moziban került sor.

A verseny ezúttal is a Nikon Magyarország Facebook oldalán zajlott egy különleges alkalmazáson keresztül, ahol a verseny három hete alatt a pályázók letölthették a feladatul kapott témákat, és feltölthették a nevezendő fotókat. A fődíj egy AF-S NIKKOR 70-200MM F/4G ED VR objektív volt, amit a Nikon Kft. szakmai zsűrije: Imre Tamás fotóművész, Baricz Katalin fotóművész és Lóránt Attila fotográfus, író ítélt oda.

A pályázat lényege idén sem változott: a jelentkezőknek a verseny 3 hete alatt összesen 3 lehetőségük volt arra, hogy teljesítsék a heti feladatokat, azaz fotókat töltsenek fel a 7 megadott témában. A mechanizmus azonban a rajongók visszajelzései alapján némileg változott. Az online közvéleménykutatásból ugyanis az derült ki, hogy a hét közben elfoglalt fotósoknak kényelmesebb, ha nem napi egy témát kell teljesíteniük, hanem maguk oszthatják be a rendelkezésre álló 168 órát. Viszont az előző év szabályait szigorítottuk, csak a verseny időtartama alatt, a téma kiírása után készült fényképekkel lehet nevezni. A Nikon által felkért független szakmai zsűri döntésének értelmében a Nikon 24/7 fődíjasa Mészáros Zsuzsanna lett.

Mészáros Zsuzsanna nyertes fotóiból készített montázs
Mészáros Zsuzsanna nyertes fotóiból készített montázs


A fotópályázatra összesen. 3800 kép érkezett. A zsűri által legjobbnak ítélt, 15 különdíjas alkotást a Nikon Facebook oldalán lehet megtekinteni.
www.nikon.hu


Cimkék:

nikon pályázat

Hozzászólások

Nincs hozzászólás