tipa


A Digitális Fotó Magazin a
TIPA magyarországi tagja.
www.tipa.com

keresés

BEJELENTKEZÉS

Felhasználó név:
Jelszó:

Hirdetés

FACEBOOK


Kallus György fotókiállítása nyílik

Létrehozva: 2015.08.26  14:11   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés
A Magyar Újságírók Országos Szövetsége székházának augusztus 27-én, csütörtökön megnyíló legújabb tárlatán Kallus György fotográfus felvételeit láthatjuk. A kiállítást Keleti Éva fotóművész, a MÚOSZ tiszteletbeli elnöke nyitja meg az Új főszerkesztők című rendezvény keretében.
Az eseménygazdag csütörtök esti program első félórájában Murányi Andrással, a Népszabadság három héttel ezelőtt kinevezett szerkesztőségvezetőjével Borbély Zoltán, volt legfőbb ügyészségi ügyész és szóvivő beszélget. Ezt követően nyitja meg a Kallus György zenészportréiból és három indiai útján készült felvételeiből összeállított, „Láttam, hallottam..." című tárlatot Keleti Éva. A vernisszázst követő második félórában már a közönség is bekapcsolódhat és szabadon kérdezheti vendégünket. A kezdési időpontnak ezúttal különös jelentősége van, ezért pontos megjelenést kérünk - majd rájönnek, miért! Érkezzenek időben, találkozzunk a Sajtóházban (Budapest, VI. kerület Vörösmarty utca 47/a), augusztus 27-én, pontban 18:00 órakor.

Kallus György 1989 óta foglalkozik hivatásszerűen fotózással. Pályáját az MTI-ben kezdte, majd négy éven át a Kurír munkatársa volt, fotóriporterként és a fotós rovat vezetőjeként. Azóta több szerkesztőségnek párhuzamosan dolgozik. Kiállítása a Sajtóházban 2015. október 4-ig látható, hétköznapokon 9 és 18 óra között. (Kivéve a rendezvények ideje alatt. Utóbbiról recepciónkon, a 478-9040-es számon érdeklődhetnek.)

Programjainkra a belépés díjtalan.
Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
1064 Budapest, Vörösmarty u. 47/a
Telefon: +361 478 9040

 Hozzászólások

Nincs hozzászólás