tipa


A Digitális Fotó Magazin a
TIPA magyarországi tagja.
www.tipa.com

keresés

BEJELENTKEZÉS

Felhasználó név:
Jelszó:

Hirdetés

FACEBOOK


II. Budapesti FotósViadal

Létrehozva: 2018.04.26  14:42   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés
Ismét megrendezésre kerül a Pannon Fényképészkör Egyesület szervezésében a II. Budapesti FotósViadal 2018. május 5-én, szombaton.
A hagyományteremtő jelleggel indult verseny hasonló külföldi és itthoni rendezvények alapján első alkalommal 2010 tavaszán Veszprémben került megrendezésre. Azóta már nyolc sikeres FotósViadal zajlott le, Budapesten először 2017. májusában.
A FotósViadal egyedisége abban rejlik, hogy a versenyzők számára egy időben csak egy téma és annak időkorlátja áll rendelkezésre. Az egész napos megmérettetés során 8 darab témát kapnak majd a versenyzők, melyeket meg kell fotózniuk Budapest szívében, a nap folyamán öt helyszínen adhatják le az elkészült képeket. A mozgalmas verseny lehetőséget ad a tapasztalatszerzésre, és a programból adódóan bizonyos határokig minden résztvevő tudja alakítani saját idejét.
Az idei verseny során az öt helyszín, amelyek rendelkezésre állnak majd a nap folyamán különböző idősávokban a versenyzők számára, hogy leadják fotóikat: a 220Volt Szegedi úti üzlete, a Városligetben található Zöld Küllő, a Karaván, a Lánchíd lábánál található Pontoon, és az Akvárium Klub.
A versenyzők képeit szakmai zsűri értékeli, eredményhirdetés pedig a rendezvény után pár héttel lesz. A FotósViadal vándorkupáját a győztes sorozat készítője viheti haza.
A verseny célja elsősorban az, hogy összehozza a fényképészet szerelmeseit kortól és szaktudástól függetlenül, élmény legyen a részvétel, és összemérhessék kreativitásukat a versenyzők. A szervezők amatőr és profi fotósok jelentkezésére egyaránt számítanak.
A rendezvényen való részvételhez előzetes regisztráció szükséges, amelyet megtehetnek honlapunkon, (fotosviadal.hu) április 27-ig.
A regisztrációs díj április 8. és 27. között 2.000 Ft előreutalással, a helyszínen fizetve 3.000 Ft, 14 év alattiaknak pedig egységesen 1.000 Ft. A verseny napján a helyszínen a 220Volt jóvoltából minden résztvevő 2.200 Ft értékű fotóelőhívás kupont kap ajándékba.
Az II. Budapesti FotósViadal díjai többek között egy 150.000 Ft-os vásárlási utalvány a 220Volt felajánlásából, egy DC-GX9KEG szett a Panasonic jóvoltából, valamint számos egyéb tárgynyeremény is kiosztásra kerül a díjátadóval egybekötött kiállítás megnyitóján.
Gyertek és fotózzatok velünk egy napon át!
facebook esemény: https://www.facebook.com/events/2066355460290380/
Cimkék:

fotósviadal

Hozzászólások

Nincs hozzászólás