tipa


A Digitális Fotó Magazin a
TIPA magyarországi tagja.
www.tipa.com

keresés

BEJELENTKEZÉS

Felhasználó név:
Jelszó:

Hirdetés

FACEBOOK


I. Budapesti FotósViadal

Létrehozva: 2017.05.12  09:41   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés
Örömmel jelenthetjük be, hogy a Pannon Fényképészkör Egyesület szervezésében 2017. május 27-én, szombaton megrendezésre kerül az I. Budapesti FotósViadal.
A hagyományteremtő jelleggel indult verseny hasonló jellegű külföldi és itthoni rendezvények alapján első alkalommal 2010 tavaszán Veszprémben került megrendezésre. Azóta hét sikeres FotósViadal zajlott le.

A FotósViadal egyedisége abban rejlik, hogy a versenyzők számára egy időben csak egy téma és annak időkorlátja áll rendelkezésre. Az egész napos megmérettetés során 8 darab témát kapnak majd a versenyzők, amelyeket meg kell fotózniuk Budapest szívében. A nap folyamán öt helyszín lesz, ahol leadhatják majd képeiket. A mozgalmas verseny lehetőséget ad a tapasztalatszerzésre, és a programból adódóan bizonyos határokig minden résztvevő tudja alakítani saját idejét.

A rendezvény során leexponált képek készítői közül a szakmai zsűri értékelését követően pár héten belül kerülnek ki a nyertes képek. A FotósViadal vándorkupáját a győztes sorozat készítője viheti haza.
A verseny célja elsősorban, hogy összehozza a fényképészet szerelmeseit kortól és szaktudástól függetlenül, élmény legyen a részvétel, és összemérhessék kreativitásukat a versenyzők. A szervezők amatőr és profi fotósok jelentkezésére is egyaránt számítanak.

A rendezvényen való részvételhez előzetes regisztráció szükséges, amelyet már megtehetnek a honlapon a versenyzők (www.fotosviadal.hu). A regisztrációs díj 2.000 Ft, 14 év alattiaknak 1.000 Ft, melyet majd a verseny napján, a helyszínen lehet befizetni.

Az I. Budapesti FotósViadal fő támogatói a 220Volt és a Baumit Kft.
Gyertek és fotózzatok velünk egy napon át!

https://www.facebook.com/events/191949581309982/?active_tab=about

Cimkék:

fotós viadal

Hozzászólások

Nincs hozzászólás