tipa


A Digitális Fotó Magazin a
TIPA magyarországi tagja.
www.tipa.com

keresés

BEJELENTKEZÉS

Felhasználó név:
Jelszó:

Hirdetés

FACEBOOK


Fujifilm Aspekt pályázat - Fókuszban a városod!

Létrehozva: 2014.08.14  07:44   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés
A Fujifilm útjára indítja az év legvárosibb fotópályázatát. Úgy érzed, egyedi látásmódod nem csak a turisták számára lenne újszerű? Mutasd meg és nyerj csúcskategóriás, cserélhető objektíves Fujifilm X-T1 és X-M1 gépeket!
A legrátermettebb jelölt az, aki a legmerészebb csavart mutatja be képein keresztül a jól ismert utcákon, hangulatokon. Lépj szintet, váljon belőled profi, városi dokumentarista!

A pályázat főszereplői, a Fujifilm X szériás fényképezőgépei egy pezsgő, urbánus közegben érzik leginkább jól magukat. A tradicionális kialakítás és az előremutató technológia olyan izgalmasan olvad össze ebben a gépcsaládban, mint a magyar városokban, ahol a múlt és a jelen ütközése egyre több fotóst inspirál. A FujifilmAspekt látásmódban partnerek ezek a kompakt, de DSLR szintű gépek.

A feladat egyszerű:
1. Kövesd a Fujifilm Hungary Facebook vagy Instagram csatornát!
2. Tölts fel Instagramra, vagy a Fujifilm Facebook-falára #fujifilmaspekt kulcsszóval egy képet saját városoddal, ami bizonyítja, hogy a te perspektívád a legmegnyerőbb!
3. A verseny második fordulójába 8 elődöntős kerül, akik élőben is megmérettetik magukat a fődíjakért: a Fujifilm X-T1 és X-M1 városi fényképezőgépekért!

Használd magasabb szinten a mobil fotós platformokat, készíts olyan képeket, amire egy okostelefon nem képes! A jelentkezők közül összesen 8 tehetséges pályázó kerül az elődöntőbe, ahol már mesterek segítik a legjobb fotók megszületését. Kövess minket a Facebookon, ahol a verseny állása mellett rengeteg hasznos tanácsot kaphattok a kampány mestereitől, a városra szabott fotózásról!

A pályamunkákat 2014. 08. 11. és 2014. 08. 24. között várjuk.

A pályázat mesterei: Viszlay Márk és iambarnie

Fujifilm Facebook: https://www.facebook.com/fujifilmHungary?fref=ts
Fujifilm Instagram: http://instagram.com/fujifilmhungary
Fujifilm Youtube: http://www.youtube.com/user/fujifilmhungaryHozzászólások

Nincs hozzászólás