tipa


A Digitális Fotó Magazin a
TIPA magyarországi tagja.
www.tipa.com

keresés

BEJELENTKEZÉS

Felhasználó név:
Jelszó:

Hirdetés

FACEBOOK


Ösztöndíjpályázat a Szellemkép Szabadiskolában fiatal fotográfusok számára

Létrehozva: 2013.12.12  10:46   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés
A Szellemkép Alapítvány pályázatot ír ki fiatal fotográfusok és teljesen kezdők számára. A sikeresen pályázók elnyerhetik az alapítvány 50%-os tandíjtámogatását a Szellemkép Szabadiskola 2013. februárjában induló fotográfus és filmes képzésére
A támogatást összesen 4 személynek ítél oda a kuratórium: Pályi Zsófia fotográfus; Fejér János fotográfus, Fuchs Lehel fotográfus, operatőr a Szellemkép Szabadiskola művészeti vezetője.
A jelentkezés feltétele: betöltött 17 év.
A jelentkezők elektronikus úton max 450 KB méretű legfeljebb 15 képből álló portfóliót küldhetnek be, amely őket és az általuk képviselt szakmai tudást reprezentálja. Fekete-fehér és színes anyagot egyaránt elfogadunk. Ugyanakkor linkeket, feltöltőoldal hivatkozásokat és a megadott méretnél nagyobb nézőképeket nem veszünk figyelembe. A pályamunkákhoz rövid szakmai önéletrajzoz kérünk. A beérkezett pályamunkák alapján a kuratórium tagjai válogatnak, majd értesítést küldünk azoknak, akiket személyes beszélgetésre és portfólió konzultációra behívunk. Az ösztöndíjak odaítéléséről ezután döntünk.
Az ösztöndíj konzultációnk, egyben a felsőbb évfolyamokra jelentkezők számára felvételi is, az érdeklődők számára nyílt nap, ahol feltehetik kérdéseiket, alkalmuk nyílik betekintést nyerni az iskola módszereibe, megismerkedhetnek az iskola tanáraival, és az egyes szintekre jelentkezők szakmai színvonalát is viszonyítani tudják. A konzultáció részben csoportosan, részben egyénileg zajlik.
A pályázat beküldésének határideje 2013. január 24. 14 óra. A kiértékelés és elbeszélgetés a beküldést követően egy héttel lesz, a pályázókkal személyes kapcsolatfelvétel történik.
A beérkező munkákat a következő e-mail címre várjuk: szellemkep.palyazat@gmail.com
(a levél tárgya: Szellemkép Alapítvány ösztöndíjpályázata 2013. tavasz)
http://www.szellemkep.hu