" /> FOTOMAGAZIN.HU
tipa


A Digitális Fotó Magazin a
TIPA magyarországi tagja.
www.tipa.com

keresés

BEJELENTKEZÉS

Felhasználó név:
Jelszó:

Hirdetés

FACEBOOK


Fotó Flow PPK - az ELTE PPK fotópályázata

Létrehozva: 2018.10.01  16:14   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés
Az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai kara fotópályázatot hirdet "Fotó Flow PPK" címmel, beküldési határidő: 2018. október 25.
A pályázat célja, hogy teret adjunk a fényképezés iránt lelkesedő amatőr és képzett alkotóknak egyaránt, hogy képeiket professzionális körülmények között is kiállíthassák az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karának Kazinczy utcai épületében, Budapesten.
A kiállítás 2018. november 15-től lesz látható.

Flownak azt az állapotot nevezzük, amikor teljesen elmerülünk abban, amit csinálunk, és a külvilág is megszűnik számunkra. Csak az éppen átélt pillanat számít!
A fotózás - legyen munka, művészet vagy hobbi - a koncentrált flowélmény átéléséről is szól. Az alkotás maga, ahogy a művek befogadásának élménye is, nem csupán lelki egészségünkre, de az általános közérzetünkre is pozitív hatással van.
Az élményt keressük tehát, a spontán boldogság pillanatának megragadását olyan képeken, melyeken az alkotó a saját vagy környezete váratlan örömét képes megörökíteni, s a pozitív érzelem megnyilvánulását hitelesen közvetíteni nekünk, nézőknek is.

Pályázók köre: magánszemélyek
Díjazás:
A díjakról háromtagú zsűri dönt: Dúll Andrea, dékánhelyettes, Oláh Attila, volt dékán és Alapfy László fotóművész. Az első három legjobb alkotást megosztjuk a PPK hivatalos Facebook-, és Instagram-oldalán, valamint az alkotók könyvutalványban és elismerő oklevélben is részesülnek. A beküldött képekből kiállítás nyílik a PPK Kazinczy utcai épületének földszinti aulájában 2018. november 15-én.

I.Arany oklevél + 30.000 Ft értékben könyvutalvány az Eötvös-pontban
II.Ezüst oklevél + 20.000 Ft értékben könyvutalványok az Eötvös-pontban
III.Bronz oklevél + 10.000 Ft értékben könyvutalványok az Eötvös-pontban

Beküldési határidő: 2018. október 25.

További informáci és nevezés itt!Hozzászólások

Nincs hozzászólás