tipa


A Digitális Fotó Magazin a
TIPA magyarországi tagja.
www.tipa.com

keresés

BEJELENTKEZÉS

Felhasználó név:
Jelszó:

Hirdetés

FACEBOOK


Ezüstgerely sportfotó pályázat

Létrehozva: 2017.11.29  23:33   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés
A Magyar Olimpiai és Sportmúzeum 2018-ban is meghirdeti az Ezüstgerely sportfotó pályázatot
A pályázaton részt vehet minden amatőr és hivatásos alkotó, művészi szintű, a kiírásnak megfelelő paraméterekkel rendelkező fényképpel. Az alkotások lehetnek a sport minden területétét átfogó fényképek. Így a versenysport, utánpótlás-nevelés, iskolai sportélet, szabadidősport, fitnesz, vagy kötetlen játékos testedzés témaköréből.
Pályázni lehet fekete-fehér és színes kiállítási minőségű digitális képekkel. Egy alkotó legfeljebb hat képpel nevezhet. Lehetőség van sorozatok beküldésére is, ezek 3-6 képből állhatnak. A sorozat egy képnek számít. A digitális képek mérete legalább 8 megapixel, rövidebbik oldala 2100 pixel, a hosszabbik oldala nem haladhatja meg a 6000 pixelet, jpg formátumban. A digitális képek fájl nevében minden képen fel kell tüntetni a pályázó nevét és a kép címét. Az adathordozó borítóján szerepelnie kell a pályázó nevének, címének telefonszámának és egyéb elérhetőségének. Fotómontázsokat manipulált képeket nem fogadunk el. Az Ezüstgerely korábbi pályázataira beküldött képekkel pályázni nem lehet.
Cd-ket, dvd-ket nem küldünk vissza. A fotók a múzeum archívumába kerülnek.
A pályművek beadási határideje: 2018 január 2-től január 4-ig 10-től 17 óráig illetve január 5-én 10-től 13 óráig lehetséges, illetve postán már korábban is elküldhetők (sportmúzeum.hu)-n található címen és időben, a beadási határidőt megelőzően két héttel.

A pályázat összdíjazása: egy millió forint. A kiállításról katalógus készül, amit minden díjazott és kiállító megkap.

Az eredményhirdetés és a kiállítás megnyitása 2018. Március13-án lesz a Sportaréna melletti SportAgorán (1147 Bp. Ifjúság útja 2.)
További információ: +361 4714350 és az info@sportmuzeum.hu címen.
Hozzászólások

Nincs hozzászólás