tipa


A Digitális Fotó Magazin a
TIPA magyarországi tagja.
www.tipa.com

keresés

BEJELENTKEZÉS

Felhasználó név:
Jelszó:

Hirdetés

FACEBOOK


EOS-1D X firmwarefrissítés

Létrehozva: 2014.01.13  15:03   
Szerző: dfm
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés
A 2.0.3-as veziószámú frissítés többek között az AF-működéssel kapcsolatos javításokat tartalmaz, de az ISO-beállítással kapsolatban is találni néhány változtatást.
A Canon EOS 1 D X-hez kiadott 2.0.3 készülékszoftver-verzió a következő funkcionális fejlesztéseket és javításokat tartalmazza.

1. Fejlesztettük a gyenge fényviszonyok melletti autofókusz teljesítményét az AI Servo AF módban történő fényképezés előtt elvégzett élességállítás esetére. A fejlesztésre azért volt szükség, mert javult a gyenge fényviszonyok mellett készített első képnél használt követési képesség.
2. A kioldási paraméterek beállításainak száma bővült az „AI Servo AF 2. kép előválasztás" AF funkcióhoz, így lehetővé vált a továbbfejlesztett AF követés funkció gyenge fényviszonyok melletti használata, és a sorozatfelvételeknél fenntartható az állandóan magas képfrekvencia.
3. Növekedett azon paraméterek száma, amelyek a nyomon követés felgyorsítására/lelassítására szolgálnak az „AF Configuration Tool" (AF konfiguráló eszköz) eszközben.
4. Az expozíciókompenzálás kézi expozíció és automatikus ISO beállítás használata esetén működik.
5. Az automatikus ISO-beállítás minimális zárideje max. 1/8000 másodperces zársebességre nőtt.
6. Hozzáadásra került az a funkció, amellyel kézi expozíciónál módosított ISO vagy a záridő esetén is fenntartható az állandó expozíció, amikor zoomolás vagy objektívcsere során változik a rekeszérték.
7. A tájoláshoz kapcsolódó AF-ponthoz új opció került hozzáadásra, így az AF-pont és az AF-terület beállításai helyett csak az AF-pontnak képes a tájolás közbeni váltásra.
8. Új opció került hozzáadásra, így az előzőleg manuálisan kiválasztott AF-pont akkor is használható kezdőpontként, ha átvált 61 pontos automatikus kiválasztásra.
9. A nagyobb rugalmasság érdekében új testreszabási lehetőségekkel bővült az expozíciómérés és az AF vezérlés.
10. Megnövekedett a one-shot AF és az egyéni beállításokkal működő AI Servo AF közötti váltás beállítási lehetőségeinek száma.
11. Hozzáadásra került a csak a védett képek megtekintését és lejátszását lehetővé tévő funkció.
12. Kijavítottuk azt a problémát, amelynek során a fehéregyensúlyt megzavarja a zárkioldás időzítése, ha a felvételkészítési mód egyes felvételre van állítva, vagy a felhasználó vakut (E-TTL) használ.

A frissítés a www.canon.hu oldalról tölthető le.Hozzászólások

Nincs hozzászólás