tipa


A Digitális Fotó Magazin a
TIPA magyarországi tagja.
www.tipa.com

keresés

BEJELENTKEZÉS

Felhasználó név:
Jelszó:

Hirdetés

FACEBOOK


André Kertész fotópályázat 2014.

Létrehozva: 2014.03.25  11:46   
mail
nyomtatás
betuméret növelés
betuméret csökkentés
Szigetbecse Községért Közalapítvány fotópályázatot hirdet felnőtt és ifjúsági (18 éves korig) korcsoportban a következő két kategóriában: Portrék, események Szigetbecse vonzáskörzetében, A Csepel-sziget természeti értékei
Szigetbecse Községért Közalapítvány fotópályázatot hirdet felnőtt és ifjúsági (18 éves korig) korcsoportban a következő két kategóriában:

1. Portrék, események Szigetbecse vonzáskörzetében: a pályázat célja fotóinkkal közelebb kerülni az emberábrázoláshoz, valamint a településünk vonzáskörzetében zajló események, rendezvények megörökítése.

2. A Csepel-sziget természeti értékei: a pályázat célja környezetünk állat- és növényvilágának, természeti értékeinek bemutatása.
Részvételi feltételek: nevezni lehet mindkét korcsoportban és mindkét kategóriában maximum 3-3 db A4-es színes vagy fekete-fehér papírképpel. Manipulált kép beküldése a versenyből való kizárást vonja maga után (a művészi koncepcióba illő változtatás nem számít manipulációnak). A pályázott fotókat digitálisan is kérjük elküldeni email címünkre. Nincs nevezési díj. Bárki pályázhat, nemtől, kortól, lakhelytől függetlenül. A pályázott fotók a kiíró tulajdonában maradnak, s azokat kiállítási tárgyként szerepeltethetik.

Pályázat benyújtási határideje: 2014. június 10.

Pályázat benyújtásának címe: Szigetbecse Községért Közalapítvány 2321. Szigetbecse Petőfi S. u. 34. Email: kerteszandre2014@gmail.com, telefon: 06-30-317-4285, 06-30-391-3325, 24-513-510

A pályázónak jeligét kell választani. Minden fotó hátsó oldalára rá kell írni: a választott korcsoportot (felnőtt vagy ifjúsági), a kategóriát, a fotó címét, készítésének helyét és idejét, valamint a pályázó által választott jeligét. A fotók mellé lezárt borítékban helyezze el a pályázó adatait (nevét, címét, email címét, telefonszámát). A lezárt boríték tetejére írja rá a jeligéjét.

Díjazás:
Felnőtt korcsoportban mindkét kategóriában
I. did: 15 000 Ft értékű ajándékutalvány
II. díj: 10 000 Ft értékű ajándékutalvány
III. díj: 5000 Ft retake ajándékutalvány

Ifjúsági korcsoportban mindkét kategóriában
I. díj: 10 000 Ft értékű ajándékutalvány
II. díj: 8000 Ft értékű ajándékutalvány
III. díj: 5000 Ft értékű ajándékutalvány


A fenti díjakon kívül a szponzorok különdíjakat oszthatnak.
A pályázott fotókból fotókiállítás nyílik a Petőfi Sándor Művelődési Házban Szigetbecsén.
Az eredményhirdetés és a fotókiállítás megnyitójának várható időpontja július 4-e 18.00 óra.
www.szigetbecse.huHozzászólások

Nincs hozzászólás